Categorieën

Annie Sloan Chalk Paint™ / Original White Chalkpaint™ l 1 liter


LET OP! De kleur van je beeldscherm kan afwijken, wij raden daarom aan altijd eerst een handgeschilderde kleurkaart te bestellen. 

Original White Chalkpaint™ is een warme, iets roomkleurige wittint. Mooi in landelijke interieurs! Deze witte tint van oude geverfde meubelstukken kan worden gecombineerd met Duck Egg Blue of Antoinette voor een delicaat, oud-Frans eindresultaat.

Met deze pot van 1 liter kun je ongeveer 13m2 dekkend schilderen, dit is ongeveer een middelgrote wandkast.

Gebruik voor meubels en vloeren altijd een wax of vernis voor de afwerking!

LET OP: Lichte kleuren op donkere meubels van teak-, mahonie- en eikenhout kunnen vlekken geven. Dit heet "bloeden" of "doorslaan". Dit gebeurt bij elke verf en het hout moet hiervoor voorbehandeld worden met een primer of voorstrijk. Deze producten kunt u kopen in de bouwmarkt.

Aarzel niet om te mailen of te bellen met uw vragen over de verf of over de ondergrond! Lees ook onze tips en tricks!
€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Anoniem - 18-05-2017 22:02

Ben heel blij met de verf,prachtige kleur en dent goed.

JanetK - 08-07-2016 17:17

Mooi

Mieke - 27-10-2015 09:54

Ik ben bijzonder tevreden over de kwaliteit van de verf. Een donkerbruine Ikea ladekast heb ik met 2 lagen Original white behandeld en het resultaat is prachtig. Tevens ben ik erg tevreden over de snelle levering.

Van Dijck - 20-09-2015 19:45

Hele goede verf, grenen kast mee geverfd en een prachtig resultaat verkregen. Handig dat je niet moet schuren. Enkel spijtig dat de tekst op de verfpot enkel in het engels erop staat , ik miste een evt vertaling apart erbij maar heb mij wel kunnen redden.

Kuijs - 31-12-2014 15:00

Ik heb een kast er mee geverfd en wat is hij mooi geworden zeg. Ik ben er erg blij mee en ga de verf zeker nog een keer bestellen. En de service is ook top. Ik had de verkeerde kleur besteld en kon de verf zo omruilen voor de goede kleur. Misschien is het een idee om de verf ook in 2 liters te leveren. Maar e
Verder is het echt een aanrader. Vriendelijke groet.

Boerrigter - 04-11-2014 17:32

Super verf. Je krijgt een heel leuk effect. We hebben de buffetkast en tafeltje die al in de was stonden gedaan en ze zijn weer als nieuw. We hebben meteen twee nieuwe potten krijtverf besteld om de rest ook te doen. Een echte aanrader.

Boerrigter - 04-11-2014 17:29

We zijn zeer tevreden. We hebben buffetkast die al in de was stond gedaan en hij is nu zo goed als nieuw. Meteen ook nog een tafel gedaan en weer twee nieuwe potten krijtverf besteld. De was werkt ook heel goed en is goed aan te brengen. Heel fijn dat je niet hoeft te schuren. Je bent door de snelle droogtijd ook heel snel klaar.

Nanni Vijn - 18-09-2014 11:59


Wat een prettige verf is dat! Zo droog en weer een nieuwe laag... Inderdaad ging de oude eikenhouten kast wel "bloeden" , dus daar moet echt een primer onder!
Maar op ander, nieuwer hout was het resultaat prachtig!

Heleen - 02-09-2014 21:27

Werkt heel goed, een oude tafel omgetoverd van tuttig naar trendy

P Sennef - 05-07-2014 11:37

Prima verf, makkelijk te schilderen, toch wel iets voorgeschuurdvoor de zejeheid, tafeltje was n.l. dik boerengroen. maar heel leuk geworden.

Meer reviews
Mila