Categorieën

Annie Sloan Chalk Paint™ / Annie Sloan Kwasten / Annie Sloan Brush no. 12, verf kwast

Behandel met zorg en de deze kwast gaat levenslang mee!

Van zuiver varkenshaar. Dit is een kwast die vooral geschikt is om textuur te bereiken.

De kwast is ovaal, met een metalen basis en houten handvat.

De kwastharen zijn sterk en stevig maar buigzaam.

Doordat de haren compact gebonden zijn, en de punten iets gespleten, neemt de kwast heel veel verf op en verdeelt het gelijkmatig. Kwasten met minder haren, zullen eerder diepe strepen in de verf trekken.


25 cm lang
Kop van de kwast is 5cm breed

Tips:
  • Houdt de kwast, zodra je heb hebt even onder de kraan en laat hem daarna liggen. De haren zetten zichzelf dan nog vaster.
  • Haal de kwast voor je voor het eerst gaat verven even langs een schuurpapiertje, zodat een eventueel los haartje, eruit wordt getrokken
  • Na het verven maak ik de kwast altijd schoon met een druppeltje afwasmiddel en lauw water. Mocht je de kwast per ongeluk een aantal dagen (weken) laten liggen, geen probleem. Ook dan krijg je de uitgeharde verf er met lauw water en een beetje afwas middel gewoon af.
  • Laat de Annie Sloan kwast drogen met de haren naar beneden.
  • Je kunt niet voorkomen dat de onderkant van de haartjes zullen verkleuren door roest van de zetting. Dit is geen probleem, het zal niet afgeven als je aan het verven bent.
€ 29,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Mila