Categorieën

Annie Sloan Chalk Paint™ / Duck Egg Blue Chalkpaint™ l 1 liter

LET OP! De kleur van je beeldscherm kan afwijken, wij raden daarom aan altijd eerst een handgeschilderde kleurkaart te bestellen. 

Duck Egg Blue Chalkpaint
™ van Annie Sloan is onze favoriet! Een groenachtige, zachtblauw die je nu vooral veel ziet in trendy interieurs met een Zweeds accent. Prachtig op een kast met een donkergrijze, Graphite wand!


Met deze pot van 1 liter kun je ongeveer 13m2 dekkend schilderen, dit is ongeveer een middelgrote wandkast.

Gebruik voor meubels en vloeren altijd een wax of vernis voor de afwerking!

Aarzel niet om te mailen of te bellen met uw vragen over de verf of over de ondergrond! Lees ook onze tips en tricks!
 
€ 34,95
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Foto('s):

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Inge Kok - 12-03-2015 09:34

Ik heb een kast in de bijkeuken geschilderd die was van grenen hout . De kast heb ik duck egg blue gemaakt . Als je nu de bijkeuken binnen komt wordt ik er helemaal vrolijk van het is heel goed gelukt. Wel heb ik de kast met amonia afgenomen en ligt geschuurd voor toch nog een beter resultaat. Een kast in de kamer die heel donkerbruin was heb ik met coco geschilderd ook helemaal top geworden.

bootsman - 18-08-2014 19:30

Ik heb mijn keuken er mee geschilderd ik wilde er graag een landelijke keuken van maken.Ik zelf ben er erg blij mee,de kleur is mooi en met de verf werken is erg simpel je kunt zo aan het werk.Ik heb wel gekozen voor een afwerking met vernis de twee producten werken goed samen.Ik ga zeker nog meer dingen en meubels schilder wand je doet ook lang met de verf.Ik hoop dat je in de toekomst ook een kleiner hoeveelheid kan kopen.

Mila